Ποιοι είμαστε

Το Κ44 είναι ένα δημιουργικό γραφείο με έδρα τη Μυτιλήνη. Αναλαμβάνουμε projects από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνδυάζοντας την αγάπη για το design και την οπτική επικοινωνία με το πάθος μας για πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν από τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και έντυπης επικοινωνίας ως την ηλεκτρονική επικοινωνία και τη συσκευασία.

 

Μιχάλης Σαμιώτης

Γραφίστας

Σπούδασε Γραφιστική και έχει μεταπτυχιακό στην Οπτική Επικοινωνία. Σε κάθε project δίνει δημιουργικές λύσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα, ενώ έχει εμπειρία σε σχεδιασμό επικοινωνίας για πελάτες όπως Kallimanis & Diadermine.

Θοδωρής Τσικολής

Εξωτερικός συνεργάτης

Σπούδασε Γραφιστική, έχει μεταπτυχιακό στον Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Επικοινωνία, και πάθος για δημιουργική
σκέψη γύρω από το design. Εργάζεται ως account manager σε διαφημιστική εταιρεία και αρθρογραφεί στο brandingmagazine.com.

Ανέστης Χατζηδιάκος

Web professional

Σπούδασε Πληροφορική. Αγαπάει οτιδήποτε σχετικό με web και πιστεύει πως τα social media είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία και εργάζεται ως web designer και σύμβουλος online επικοινωνίας.

Χαρούλα Παπάζογλου

Συνεργάτης

Σπούδασε Δασολογία και Φυσικό Περιβάλλον και έχει μεταπτυχιακό στη Γεωπληροφορική. Αναλαμβάνει την σχεδίαση χαρτών και την επιμέλεια περιβαλλοντικών εκδόσεων.

© K44 Design Studio - All rights reserved

made by quidro